Fűszerkert Vendégház

Noszvaj

Vendégház

 

A Fűszerkert vendégház úgy lett kialakítva, hogy télen–nyáron otthonos kis kuckó legyen a kirándulásból megérkező turistáknak. Nekünk is vannak gyermekeink, így tudjuk milyen sokat jelent egy családnak, ha gyermekbarát környezetben töltheti szabadságát. Minden szempontból igyekeztünk a legkisebbek kedvében járni, hogy ők is jól érezzék magukat. (etetőszék, gyermekágy, babafürdető kád, hinta, homokozó, nagyobbaknak kis motor, görkorcsolya, bicikli).

A ház egy étkező-konyha-nappaliból, fürdőszobából és egy hálószobából áll. A nappaliban épített kályha ontja a meleget, de a kényelmesebbeknek a központi fűtés is rendelkezésére áll. A hálóból egy hatalmas, fedett terasz nyílik, gyönyörű kilátással a falura. Nyáron kint étkezhettek, de a gyerkőcöket is kieresztheted, vagy a napi jóga gyakorlatodat is elvégezheted.

A házhoz egy bio kert is tartozik, virágokkal, zöld fűszerekkel, kis gyümölcsfákkal, paradicsommal.

Vendégházunk a Gazdaháztól 30 m-re, a Barlanglakásoktól 150 m-re, a bolttól 300 m-re, a Bogácsi strandtól 3 km-re van.

Vendégházunkban szívesen látjuk azokat is, akik csak egy hétvégét szeretnének egy családbarát, otthonos helyen pihenéssel tölteni, de szeretettel várjuk a hosszabb üdülést tervezőket is.

Képgaléria
Elérhetőségek
Áraink    

Látnivalók a környéken    
Noszvaj, programok    
Linkajánló    
Nyitólap    

 

 

© sokac